HF-Bioanalytikerpakken

HF-Bioanalytikerpakken er den målrettede vej til bioanalytikeruddannelsen - selve bioanalytikeruddannelsen udbydes dog ikke på Bornholm.

Bioanalytikerpakken er sat sammen af præcis de HF-fag, som du skal bestå - dvs. får minimum karakteren 02 - for at få adgang til at søge optagelse på bioanalytikeruddannelsen gennem kvote 2. Det drejer som om: 

 • Dansk A
 • engelsk B
 • matematik C
 • biologi C
 • kemi C

Du afslutter alle fag med mundtlig eksamen. Ud over de mundtlige eksaminer er der skriftlige eksaminer i dansk og engelsk. 

Undervisningsstart og tidsforbrug

Du kan starte i august, og du kan blive færdig året efter, du er startet. Dit ugeskema vil være på ca. 29 timer. Herudover skal du forvente at bruge ca. 20 timer på forberedelse og skriftlige opgaver.

Priser

Når du vælger Bioanalytikerpakken', betaler du et deltagergebyr Når du har gennemført fagene med eksamen, får du beløbet tilbage.

SU

Som kursist med Bioanalytikerpakken kan du få SU, hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til dertil. Du søger om SU via su.dk.

> Læs mere om SU

SVU

Hvis du er i arbejde, kan du få SVU, hvis du opfylder de almindelige betingelser for at være berettiget til dertil. Du søger om SVU via svu.dk.

> Læs mere om SVU

Optagelseskrav

For at blive optaget på Bioanalytikerpakken skal du opfylde følgende krav:

Du skal have bestået folkeskolens 10. klasses afgangsprøve i fagene dansk og engelsk med middelkarakterer eller have tilsvarende faglige forudsætninger. 

Du kan tidligst blive optaget på Bioanalytikerpakken et år efter, du har afsluttet 9. eller 10. klasse.

Tilmelding og vejledning

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tale med en vejleder om dine muligheder, bør du altid begynde med at kontakte vores studievejledere for HF-enkeltfag. De har træffetid tirsdag og onsdag kl.10.20 - 11.55. De kan også hjælpe dig med at blive tilmeldt.

Se kontaktoplysninger til højre/nedenfor.

 • David Winther Hansen

  Studievejleder og underviser - HF
  2138 5646
 • Pia Koefoed Nielsen

  Studievejleder og koordinator
  HF
  3065 0288