Tredje hold gastronomer på turboforløb

Den 21. april kunne maduddannelsen fejre endnu et hold nyuddannede kokke, som har været på det særlige turboforløb.

De seneste 3 år har skolen uddannet hele 30 gastronomer på det særlige forløb, som henvender sig til ufaglærte over 25 år med minimum 2 års relevant erhvervserfaring. 

Efter 24 ugers intents undervisning henover vinterperioden, er det muligt for eleverne på turboforløbet at gå til svendeprøve og i sidste ende modtage et svendebrev.

Næste turboforløb for kokke starter op 23. oktober 2023.

På billedet ses 8 meget glade og lettede kokke, samt deres stolte underviser. 

Hele holdet klarede sig flot til den afsluttende prøve, hvor der også blev uddelt 3 bronzemedaljer. 

 

Læs mere om turbouddannelsen til kok her på siden

 

På billedet fra venstre: 

Underviser Rennie Kure

Nynne Sørensen, Restaurant Bryghuset

Søren Martensen, Bornholmslinjen

Van Uk Toem, Le Port

Hjalte Dahl, Restaurant Blink Skagen (bronze)

Annette Andersen, Restaurant Bryghuset (bronze)

Thomas Pedersen, Bornholms Museum (bronze)

Mia Bjerregaard, ledig

Mads Andersen, Restaurant Bryghuset