Gratis selvtest til elever, kursister og ansatte

Vi har nu modtaget selvtest-kit til udlevering til medarbejdere, elever og kursister, som ønsker at gøre brug af tilbuddet.

- Udlevering af selvtestkit foregår mandag kl. 9-12 fra en udleveringsstation på Store Torv/i kantineområdet.

- Udlevering af selvtestkit til kursister på Sprogcenter og VUC-uddannelserne sker via uddannelsesleder Kristine Pedersen på Merkurvej 10.

Er du forhindret i at hente selvtestkit i udleveringsstationen, kan du hente sæt i kantinen i deres åbningstid. Kantinen har dagligt åben fra 7.30-14.30 (dog fredag til kl. 13.)

Undgå venligst at hente selvtest-kit i kantinen i de store ryk-ind-tidspunkter fra kl. 10-10.15 og kl. 11.45-12.30, medmindre du alligevel skal handle i kantinen.

Skolen registrerer og indberetter ikke resultater af selvtests, hverken for elever, kursister eller medarbejdere. Selvtestsvaret kan derfor ikke gælde som et gyldigt corona-pas. Har du brug for et testsvar for at opnå et gyldigt corona-pas, skal du få foretaget en kvik- eller PCR-test.

Campus Bornholm tilbyder ikke superviseret selvtest eller koordineret tilrettelæggelse af selvtestning. Selvtesten skal ske ud fra de anvisninger, der fremgår på selvtestkittet. De selvtestkit, Campus Bornholm udleverer, er til brug i næsen. 

Hvis din selvtest viser et positivt resultat, skal du skal isolere dig og bestille tid til en PCR-test på coronaprover.dk hurtigst muligt.

Medarbejdere, elever og kursister kan hver uge hente to selvtestkit til eget brug. 

Udleveringen sker som et led i Børne- og Undervisningsministeriet opfordring til, at alle på ungdoms- og voksenuddannelsesinstitutioner lader sig teste to gange ugentlig.

Man kan leve op til opfordringen ved at benytte sig af selvtest eller de faste teststeder (kviktest eller PCR).